|
28 Haziran Kimsesiz çocuklar ziyareti.
|
| arkon |
Mesaj Tarihi 23-06-2009 22:38
|

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 26.05.09
|
Sevgili Ferhanın organize ettiği bu programda kimsesiz çocukları ziyaret edip onları sevindirecek ve bizde mutlu olacağız.
Detaylar Ferhan tarafından açıklanacak, hepinizi bir parça mutluluk dağıtmak için bekliyoruz.
Faruk Arın
HONDA VF750C MAGNA
ORh(-)
İstanbul |
| |
|
|
| karabekir |
Mesaj Tarihi 24-06-2009 01:48
|

Elit Üye

Katılım Tarihi: 27.05.09
|
Teşekkürler Faruk bey.
Kimsesiz çocuklarla bir arkadaşımın sayesinde tanıştım . hepinizin hergün yollarda görmemezlikten geldiğiniz hatta trafik ışıklarında sizlere birşeyler söylemek için çırpınırken zehirli yaratıklar gibi kaçıp kızdığınız bağırdığınız çocuklarla.
Çoğu tiner bağımlısı ve ilaç kullanırken rehabilite eilebilen ve aile şefkati olmadan hepberaber yaşamaya calışan yavrularla.
Onları yakından tanıyınca eminim sizinde fikirleriniz ve bakış açılarınız değişecek.istedikleri büyük imkansız yapılamayacak şeyler değil .Çok sifırlı paralar ,okul taksitleri veya geleceğe yönelik tahütnameler istenmeyecek sizden.
Sadece onlarla konuşmanız onları tanımanız , paylaşmanız bir gülüçük tatlı bir söz en önemlisi onlarıda çocuk olarak görmeniz aylarca yetecek enerji verecek.
Önceleri bir kaaç kişi olarak düşündüğüm aktivite cevrem,ailem arkadaşlarım sayesinde oldukça büyüdü .
Bu sırada FAMİLY RIDER Ida etkinliğin içine katarsam tanıtım açısından çok yararlı olacagını farkettim ve Faruk beyinde yardımıyla sizlerle paylaşıyorum.
ETKİNLİK KARTAL VAKIFBANK KİMSESİZ ÇOCUKLAR REHABİLİTASYON MERKEZİ İLK OKULUNDA OLACAK .
GELMEK ÇOK KOLAY Sahil yolundan Pendik e giderken eski YUNUS CİMENTO fabrikasının yanından Ankara asfaltına giderken Tren köprüsünün üzerinden geçtikten sonra ilk ışıklardan sağa ilerde kavşakta okul karşınızda.
Katılmak için TERCİHEN EVİNİZDE YAPACAĞINIZ İKİŞER ÜÇER KİLO BÖREK POĞAÇA KURABİYE GİBİ ŞEYLER İSTEYEN DİLEDİĞİ KADAR İÇECEKTE GETİREBİLİR.
Okulda şu an 35 kadar çocuk kalıyor amaç onlarla birlikte pazar günü 14 30 - 17 30 arası piknik adı altında sevgi paylaşmak .
HEPİNİZE ŞU ANDAN TEŞEKKÜRLER .
GÖRÜŞEBİLMEK DİLEGİ İLE ...
Düzenleyen karabekir Düzenleme Tarihi: 25-06-2009 01:26
ŞEBNEM & FERHAN AYASBEYOĞLU
A rh(+) A rh (+)
KAWASAKİ VN 900
ERENKÖY-İSTANBUL |
| |
|
|
| karabekir |
Mesaj Tarihi 25-06-2009 01:18
|

Elit Üye

|
Bu gün arkadaşım la beraber okul müdürüyle pazar günü için görüştük.
Çocuklar için bir kaç riçası var gelecek olanlar için önemle hatırlatıyorum .
Geçmişleriyle veya aileleriyle ilğili hiç bir soru sormayın.
Sokak çocukları olarak düşünüp bakmayın ve yaklaşmayın çünkü aklınızı okuya bilmek gibi hisleri çok kuvvetli ve anında çevreden uzaklaşmalarına sebep olabilirsiniz.
kişisel bağlantılar kurmamaya özen gösterin genel olarak konuşmaya çalışın.Kulanmadığımız giyisilere veya oyuncaklara ihtiyaçları yok devlet tarafından veya kuruluşlar tarafından fazlasıyla karşılanıyor ihtiyaçları.
Beklediğiniz veya düşündüğünüz gibi bir yerle karşılaşmayacaksınız şaşırmayın
etrafınızdakilerden farklı olmayan çocuklar özel okul disiplininde bir eğitim kadrosu modern okul binası sınıflarda çogu okulda olmayan bilğisayar sistemi ve projeksiyon müzik derslikleri sosyal aktivite alanları vs.
tek eksik olan aile sevgisi ve paylaşmak ..
Family riderın katılmasını basın yoluyla dağıtmayı teklif ettim.
Çocukların özel hayatına saygı duymak açısından öZELLİKLEDE YÜZLERİNİN GÖRÜNEBİLECEĞİ FOTOGRAFLAR ÇEKİP REKLAM AMACLI KULLANILMAMASINI RİCA ETTİLER bende kendilerini haklı buldum DUYURURUM.
SAYGILARIMLA.
A rh(+) A rh (+)
KAWASAKİ VN 900
ERENKÖY-İSTANBUL |
| |
|
|
| arkon |
Mesaj Tarihi 27-06-2009 21:54
|

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 26.05.09
|
Biz Allahtan bi mani çıkmazsa saat 14.00' de kartalda olacağız.
Faruk Arın
HONDA VF750C MAGNA
ORh(-)
İstanbul |
| |
|
|
| karabekir |
Mesaj Tarihi 27-06-2009 22:57
|

Elit Üye

|
SAAT 14 TE KARTALDAYIZ.
A rh(+) A rh (+)
KAWASAKİ VN 900
ERENKÖY-İSTANBUL |
| |
|
|
| karabekir |
Mesaj Tarihi 28-06-2009 22:00
|

Elit Üye

|
BU GÜN YARDIMINI VE DESTEĞİNİ EKSİK ETMEYEN TÜM FAMİLY RİDER AİLESİNE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM.
DİĞER MOTORSİKLET KLÜPLERİNDEN FARKLARINI DAHA İLK TOPLANTIDAN ORTAYA KOYDULAR.
GURUBUNUZDA OLMAKTAN TEKRAR ONUR DUYDUM.
SEVGİ VE SAYGILARIMLA.
A rh(+) A rh (+)
KAWASAKİ VN 900
ERENKÖY-İSTANBUL |
| |
|
|
| arkon |
Mesaj Tarihi 28-06-2009 22:59
|

Super Yönetici